POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO – POSAVSKA
Ivana Mažuranića 9, 35 000 Slavonski Brod, tel.: +385 35 211 111
brodsko-posavska uprava > Policijske postaje > Policijska postaja Nova Gradiška

Policijska postaja Nova Gradiška

Policijska postaja Nova Gradiška
 
Mjesto: Nova Gradiška
 

Adresa: A.M. Reljkovića 1

Tel.: 035/211 639

Fax.: 035/211 650

 
 
 U Policijskoj postaji Nova Gradiška između ostaloga obavljaju se poslovi temeljne, kriminalističke policije, poslovi u oblasti prometa, te upravni poslovi.

Ova policijska postaja vodi brigu o stanju sigurnosti na svom postajnom području, odnosno održava povoljno stanje javnog reda i mira, prevenira i sprječava vršenje kaznenih djela i prekršaja, te se također bavi poslovima u domeni kriminalističke policije, obavljajući poslove iz svih struktura kriminaliteta.

Isto tako vodi računa o stanju sigurnosti u oblasti cestovnog prometa u nastojanju da se isto podigne na što višu razinu. Policijska postaja Nova Gradiška obavlja i poslove iz domene nezakonitih migracija, te je na usluzi svojim građanima.

 

U sklopu upravnog odjela policijske postaje su i upravni poslovi kao što su: izdavanjem, promjenama i zamjenama osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola, prometne dokumentacije, registracijom vozila, poslovima oko nabavka i registracije vatrenog oružja, poslovima državljanstva, te javnih okupljanja.

 
Postajom rukovodi načelnik Marin Marjanović.